Cosul este gol

Noutati: vizitati sectiunea lichidari stoc

Cum cumpar la NSCMall ?

Pasul 1. Creeaza cont
Pentru a putea comanda produse pe NSCmall.ro, trebuie sa aveti un cont de utilizator.
Daca aveti deja creat un cont utilizator, accesati linkul Autentificare si logati-va cu e-mailul si parola dumneavoastra.

Daca nu aveti creat un cont de utilizator, accesati linkul Cont nou si completati formularul cu informatiile cerute.

Dupa ce ati completat formularul de inscriere , veti primi un mail automat de activare a contului pe adresa folosita la inscriere. Activarea se face accesand linkul primit pe mail , care va va trimite in pagina de activare NSCmall.ro.

Dupa activare va puteti loga cu e-mailul si parola dumneavoastra, accesand linkul Autentificare.
La prima logare va trebui sa completati un formular de cumparator.

Pasul 2. Alege produsele dorite
Alegeti produsele dorite, navigand in meniul din stanga prin categoriile de produse ale fiecarui magazin NSCmall.ro. Puteti alege produse din alt magazin alegand magazinul dorit din meniul superior sau direct din pagina unui magazin, fara a fi nevoit sa va autentificati din nou.

In momentul in care ati gasit produsele care va intereseaza, le puteti introduce in cosul de cumparaturi accesand linkul Adauga
Aici aveti posibilitatea de a vizualiza produsele alese si de a modifica cantitatea produselor, sau de a renunta la o parte din produse.

Pasul 3. Trimite comanda
Dupa ce ai modificat cantitatile sau produsele alese din Cosul de cumparaturi, poti finaliza cumparaturile pe NSCmall.ro, accesand linkul Trimite
Pentru a trimite comanda trebuie sa aveti completat formularul de cumparator , cu datele de facturare , adresa de livrare, modalitatea de livrare si modul de plata.
Tot ce mai trebuie sa faceti pentru a comanda produsele alese este sa accesati linkul Confirma
Acreditari NSCmall